• Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis*
  • 10.000+ bakproducten uit voorraad leverbaar
  • Scherpe groothandelsprijzen
  • 14.500+ klanten waarderen ons met een 9,2
Notificatie:

Boek: Oude Granen, Nieuw Brood

Schrijf de eerste review over dit product
Artikelnummer
9789062240500

Zakelijk bestellen bij Baktotaal?

Momenteel heb jij nog geen toegang tot ons zakelijke platform. Ben je actief in de bak-branche en wil je graag frequent zakelijk bij Baktotaal bestellen? Meld je dan aan en geniet van de volgende voordelen:

  • Razendsnelle levering, vóór 20:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Scherpe groothandelsprijzen
  • Grootste bakassortiment van NL, meer dan 10.000 verschillende producten
  • Continu vernieuwend assortiment volgens de laatste trends en ontwikkelingen
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Deskundige helpdesk
  • Persoonlijk contact met onze accountmanager

Klik hier voor de consumenten webshop

Vraag een account aan of log in
Op voorraad
  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis*
  • 10.000+ bakproducten uit voorraad leverbaar
  • Scherpe groothandelsprijzen
  • 14.500+ klanten waarderen ons met een 9,2

    Productinformatie

    Boek: Oude Granen, Nieuw Brood - Ineke Berentschot
    Oude granen, nieuw brood bevat 55 broodrecepten, een paar glutenarme/glutenvrije recepten incluis. Daarnaast staan de oude granen zelf, hun geschiedenis, eigenschappen en manier van telen centraal.

    Dit boek is geschikt voor de thuisbakkers en voor de professionele bakkers, die met oude granen en met Nederlands graan willen werken. Het boek reikt allerlei technieken aan om van deze granen mooi brood te bakken. In het boek staan 55 broodrecepten. De granen die de hoofdrol spelen: eenkoorn, emmer, rivet, spelt en gewone tarwe, als ook rogge en tritordeum. Het boek bevat ook recepten voor glutenarme en glutenvrije broden, met bijvoorbeeld haver, gerst en boekweit. Het boek is ook bestemd voor wie alles wil weten over de lange historie van granen en hoezeer de mens hiermee verbonden is. Je leest over elke aparte tarwesoort – van eenkoorn tot en met de gewone tarwe - over rogge en andere granen, en over pseudogranen. Over hoe oude granen verdwenen, hoe landrassen verdwenen. En hoe belangrijk het is om ze uit de vergetelheid te halen en om ze uit te zaaien. Dat zie je overal ter wereld gebeuren. Tot slot lees je wat er specifiek is aan het telen van oude granen, hoe bijzonder het is dat we nog zoveel molens in ons land hebben, die hier meel van kunnen malen. Je ziet hoe uit de teelt van oude granen nieuwe verbanden voortvloeien tussen teler, molenaar, bakker en consument.

    Pagina's: 236

    Beoordelingen

    Meer informatie

    Meer informatie
    Artikelnummer9789062240500
    Categorie
    EAN code9789062240500
    BakboekenBrood
    AuteurIneke Berentschot
    Flag of Germany