• Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis*
  • 10.000+ bakproducten uit voorraad leverbaar
  • Scherpe groothandelsprijzen
  • 14.500+ klanten waarderen ons met een 9,2
Notificatie:

Boek: Rijs

Schrijf de eerste review over dit product
Artikelnummer
9789083324548

Zakelijk bestellen bij Baktotaal?

Momenteel heb jij nog geen toegang tot ons zakelijke platform. Ben je actief in de bak-branche en wil je graag frequent zakelijk bij Baktotaal bestellen? Meld je dan aan en geniet van de volgende voordelen:

  • Razendsnelle levering, vóór 20:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Scherpe groothandelsprijzen
  • Grootste bakassortiment van NL, meer dan 10.000 verschillende producten
  • Continu vernieuwend assortiment volgens de laatste trends en ontwikkelingen
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Deskundige helpdesk
  • Persoonlijk contact met onze accountmanager

Klik hier voor de consumenten webshop

Vraag een account aan of log in
Op voorraad
  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis*
  • 10.000+ bakproducten uit voorraad leverbaar
  • Scherpe groothandelsprijzen
  • 14.500+ klanten waarderen ons met een 9,2

    Productinformatie

    Boek: Rijs - Jan Bronswijk, Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas
    Goed brood heeft tijd nodig, zo ook dit boek 'rijs' tijd.
    Recepten voor ambachtelijk brood waar je de tijd voor neemt om te maken. Prachtige foto’s van brood dat net uit de oven komt, waar het aroma vanaf dampt, maken dat je nog maar één ding wilt: zelf met je handen in het deeg. Dat is wat Rijs met je doet. Aan de hand genomen door de auteurs Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas en Jan Bronswijk ben je in staat om zelf ambachtelijke broden te bakken in de kamado, houtoven of heteluchtoven. Denk aan Draaistokbrood, Brioche hamburgerbollen, Meergranenbrood, Tarwevolkorenbrood, No-knead witbrood of Desem notenbrood. Naast recepten is dit boek doordesemd met achtergrondverhalen over de kunst van het broodbakken. Van rijsmiddelen die je kunt gebruiken, de verschillende granen, het kneden van het deeg tot en met vullingen. Technieken als opbollen, vouwen en opmaken van het deeg komen in woord en beeld aan bod. Bezoeken aan specialisten van graanteler, molenaar tot zuurdesem-expert maken de beleving compleet. Je voelt ieders vurige passie voor het ambacht.

    Pagina's: 192

    Beoordelingen

    Meer informatie

    Meer informatie
    Artikelnummer9789083324548
    Categorie
    EAN code9789083324548
    BakboekenBrood
    AuteurJan Bronswijk, Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
    Flag of Germany