• Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis*
  • 10.000+ bakproducten uit voorraad leverbaar
  • Scherpe groothandelsprijzen
  • 14.500+ klanten waarderen ons met een 9,2
Notificatie:

Callebaut Choco Gelato Extra Fondente 1,6kg

Schrijf de eerste review over dit product
Artikelnummer
MXD-ICE60-E0-V99

Zakelijk bestellen bij Baktotaal?

Momenteel heb jij nog geen toegang tot ons zakelijke platform. Ben je actief in de bak-branche en wil je graag frequent zakelijk bij Baktotaal bestellen? Meld je dan aan en geniet van de volgende voordelen:

  • Razendsnelle levering, vóór 20:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Scherpe groothandelsprijzen
  • Grootste bakassortiment van NL, meer dan 10.000 verschillende producten
  • Continu vernieuwend assortiment volgens de laatste trends en ontwikkelingen
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Deskundige helpdesk
  • Persoonlijk contact met onze accountmanager

Klik hier voor de consumenten webshop

Vraag een account aan of log in
Op voorraad
  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis*
  • 10.000+ bakproducten uit voorraad leverbaar
  • Scherpe groothandelsprijzen
  • 14.500+ klanten waarderen ons met een 9,2

    Productinformatie

    Callebaut Choco Gelato Extra Fondente 1,6kg     
    Ervaar een ongekende pure chocoladesmaak met de Choco Gelato Extra Fondente. Het enige wat je hoeft te doen is het te mengen met je eigen gelato-preparaat. Maar je kunt het ook mixen met water of melk (zie onderstaand). Gebruik vervolgens een staafmixer om er een glad geheel van te maken en doe het in je ijsmachine. Eenvoudig en snel heerlijk chocolade-ijs.    

    Hoe te gebruiken?

    1. Voeg 2,4kg warm water (70 – 85° C) toe aan 1 zak ChocoGelato (1,6kg).
    2. Meng de ingrediënten goed met een staafmixer (circa 2 minuten).
    3. Laat het mengsel voor een romiger resultaat circa 30 minuten rusten in de koelkast (3 – 5° C) alvorens het in de batch freezer te doen.
    4.  Giet het mengsel in de batch freezer en start het karnen.
    5.  4 kg (circa 4,5 L) gelato is klaar om te serveren.

    Tip: Laat de gelato na het karnen rusten in een shockvriezer voor een stabieler product met een betere structuur.


    Ingrediënten: Chocolade (poeder) 60,0% (cacaomassa 44,0%; suiker 34,5%; magere cacaopoeder 21,0%; emulgator: zonnebloemlecithine <1% ) ; dextrose 22,5%; fructose 12,5%; magere cacaopoeder 3,0%; emulgator: E471, E477, E466, E470a, E412 2,0%; natuurlijk vanille aroma <1%

    Voedingswaarden
    per 100 gram

    Energie: 1862 kj/445 kcal
    Vetten: 17,9 g
    waarvan verzadigde vetzuren: 11,4 g
    Koolhydraten: 58,6 g
    waarvan suikers: 55,5 g
    Eiwitten: 6,7 g
    Zout: 0,07 g


    Beoordelingen

    Ingrediënten

    Chocolade (poeder) 60.0% ( cacaomassa ; suiker ; magere cacaopoeder ; emulgator: zonnebloemlecithine ) dextrose ; fructose ; magere cacaopoeder ; emulgator: E471, E477, E466, E470a, E412 ; natuurlijk vanille aroma

    Allergenen

    Receptuur kan sporen bevatten van: melk

    Meer informatie

    Meer informatie
    ArtikelnummerMXD-ICE60-E0-V99
    Categorie
    EAN code5410522560169
    MerkCallebaut
    Productspecificatie bekijken
    Flag of Germany