• Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis*
  • 10.000+ bakproducten uit voorraad leverbaar
  • Scherpe groothandelsprijzen
  • 14.500+ klanten waarderen ons met een 9,2
Notificatie:

Martellato Couverture Smeltbak 1,8 lt. Zwart

Schrijf de eerste review over dit product
Artikelnummer
MC09N

Zakelijk bestellen bij Baktotaal?

Momenteel heb jij nog geen toegang tot ons zakelijke platform. Ben je actief in de bak-branche en wil je graag frequent zakelijk bij Baktotaal bestellen? Meld je dan aan en geniet van de volgende voordelen:

  • Razendsnelle levering, vóór 20:00 uur besteld, morgen in huis*
  • Scherpe groothandelsprijzen
  • Grootste bakassortiment van NL, meer dan 10.000 verschillende producten
  • Continu vernieuwend assortiment volgens de laatste trends en ontwikkelingen
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Deskundige helpdesk
  • Persoonlijk contact met onze accountmanager

Klik hier voor de consumenten webshop

Vraag een account aan of log in
Op voorraad
  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis*
  • 10.000+ bakproducten uit voorraad leverbaar
  • Scherpe groothandelsprijzen
  • 14.500+ klanten waarderen ons met een 9,2

    Productinformatie

    Martellato Couverture Smeltbak 1,8 lt. Zwart
    Deze couverture smeltbak is een professionele verwarmer voor chocolade en couverture. De couverture smeltbak kan tot 55 graden verwarmen en heeft een inhoud van 1,8 liter.

    Belangrijke aanwijzing:
    Een smeltbak is vooral bedoeld om chocolade tijdens- of vóór verwerking op de juiste temperatuur te houden.
    Chocolade smelten in een smeltbak kan, maar dat neemt, afhankelijk van de te smelten hoeveelheid, meestal wel enkele enkele uren in beslag.
    Wil je chocolade snel smelten dan gaat dat voor kleine hoeveelheden veel sneller in de magnetron en voor grotere hoeveelheden au bain marie (niet te heet!) waarbij de chocolade constant in beweging gehouden wordt.
    Wanneer je met chocolade wil gaan werken en toch in de smeltbak wil smelten stel de smeltbak dan bijvoorbeeld de avond ervoor in op 45°C dan is de chocolade de volgende morgen klaar om te tempereren. 


    Als de chocolade in zijn geheel is gesmolten en een temperatuur heeft bereikt van ongeveer 40 -45°C draai dan de thermostaat terug naar 30°C of lager en voeg   chocolade (op kamertemperatuur) toe.

    Roer dit vervolgens goed door om de chocolade af te laten koelen naar de - door de fabrikant van de chocolade aanbevolen - temperatuur.
    De temperatuur zal ongeveer 31° C voor donkere chocolade, 30 °C voor melkchocolade en 29°C voor witte chocolade zijn.
    Voor het meten van de precieze temperatuur gebruik je het best een digitale thermometer.


    - Temperatuurregeling met thermostaat. 
    - Vermogen: 60 Watt. 
    - Voedingsspanning: 230 Volt.

    Beoordelingen

    Meer informatie

    Meer informatie
    ArtikelnummerMC09N
    Categorie
    EAN code8029859130586
    SoortSmelter / Verwarmer
    MerkMartellato
    Flag of Germany